Az idei augusztus kegyes volt hozzánk, hiszen nem csak tesztelni való játékokkal látott el minket bőségesen, de volt egy GamesCom is, ahol számos érdekes játék bukkant fel a porondon. Az előzetesek között a nyár újdonságaiból csemegéztünk, és a legnagyobb címek mellett igyekeztünk olyan játékokat is bevenni a kalapba, amelyek nem kaptak akkora sajtóvisszhangot. A szeptemberi számban így összesen 19 bemutató kapott helyett, többek között a GRID 2, a Call of Duty: Black Ops II rengeteg újdonságot ígérő multiplayer módja, az End of Nations, a Remember Me, a Planetside 2, az Army of Two: The Devil's Cartel vagy éppen a World of Tanks: Generals, sőt, még az Amnesia: A Machine for Pigs kapcsán is sikerült interjút készítenünk a fejlesztőkkel. Az előzetesek teljes listáját ITT TALÁLJÁTOK.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

A tesztek terén sem szűkölködtünk, hiszen összesen 23 értékeléssel ellátott cikket zsúfoltunk a friss Guruba. A felhozatalban természetesen szerepelnek az augusztusi nagyágyúk (Sleeping Dogs, Darksiders 2, Counter-Strike: Global Offensive, Guild Wars 2, Transformers: FoC, Dark Souls: PTDE) és a kisebb címek is, úgy, mint az Iron Brigade, a Death Rally, a Deponia, a The Walking Dead harmadik epizódja, a C&C: Tiberium Alliances, vagy épp a Orcs Must Die! 2. Kiemelt anyagunk a FIFA 13, amiről először a Guruban olvashattok részletes értékelést. A tesztek teljes listáját pedig ITT TALÁLJÁTOK.

Sleeping Dogs JátékképekDarksiders 2 JátékképekGuild Wars 2 Játékképek

A magazinban persze ezúttal is akad bőven olvasnivaló az előzeteseken és a teszteken túl is, hiszen indítottunk egy összeállítást a grafikus fogalmakról, bevizsgáltuk a már Magyarországon is elérhető PlayStation Plus szolgáltatást, a Klasszikusok újrajátszva rovatunkban pedig leporoltuk a máig imádott FreeSpace 2-t.

A hardverek terén leteszteltük az ASUS legújabb gamer laptopját, a G55VW-t, közelebbről is megismerkedtünk a Nintendo 3DS XL-lel, készítettünk egy részletes összeállítást a manapság népszerű ultrabookokról, és a szokásos bemutatók és mentőövek mellett ezúttal sem maradtok Guru ÁlomPC nélkül.

TELJES JÁTÉK: SILVERFALL - EARTH AWAKENING

E havi teljes játékunk a Silverfall önállóan is futtatható kiegészítője, az Earth Awakening, ami műfaját tekintve továbbra is egy akció-RPG, méghozzá új fajokkal és kibővített játékterülettel. A programba importálható a Silverfallban létrehozott karakter, és ezúttal is jár magyarítás a játék mellé. Az Earth Awakening gépigénye: 1 magos, 2 GHz-es processzor, 128 MB-os videokártya, 512 MB RAM és 7 GB szabad lemezterület.

Silverfall: Earth AwakeningSilverfall: Earth AwakeningSilverfall: Earth Awakening

Mivel a teljes játék ezúttal is méretes (7,4 GB), így ezúttal sem jutott túl sok hely a DVD-mellékleten az extra tartalmaknak. Az Earth Awakening mellett összesen négy videoteszt (Sleeping Dogs, Darksiders II, Counter-Strike: Global Offensive, Transformers: Fall of Cybertron) várja az olvasókat, és ezúttal nem feledkeztünk el a sokak által hiányolt, nyomtatható DVD-borítókról sem.



A 2012/10-ES PC GURU 2012. SZEPTEMBER 13-ÁN (CSÜTÖRTÖK) JELENIK MEG, AZ ÁRA 1995 FT. AKÁR A WEBSHOPBÓL IS MEGRENDELHETED, EBBEN AZ ESETBEN AZ ÁR MÁR A POSTAKÖLTSÉGET IS TARTALMAZZA.