A szuperhősös MMOG eddig 26 szerveren működött, a hét folyamán azonban ezek összeolvadnak négy MegaServerré. Észak-Amerikában egy PlayStation 3-as és egy PC-s gép kerül kialakításra, míg Európában két kombinált szerver.

A változás jótékony hatása, hogy a szerverek népessége drasztikusan megnő, s így több játékossal lesz lehetőségünk játszani. Valamint több tárgyat szerezhetünk be, s könnyen válthatunk a PVE és a PVP játékmódok között a Hall of Doomban vagy a JLA Watchtowerben található phase shifterrel. Kellemetlenségekre is kell azonban számítani: azon túl, hogy egy ideig nem lehet játszani, előfordulhat, hogy két egyforma nevű játékos, vagy League ugyanarra a MegaServerre kerül. Ebben az esetben az SOE az egyik játékosnak/League vezetőnek küld egy üzenetet és egy ingyenes tokent, amivel megváltoztathatja a nevét.

A szerverösszevonás Európában kezdődik a PC-s gépekkel, mégpedig ma, aztán holnap, illetve szerdán az Egyesült Államokban lévő szerverek kerülnek sorra, s végül 15-én lezárul a folyamat.