• A Far Cry: Primal M besorolást kapott az ESRB-től
  • Szex, erőszak, csonkítás, meztelenkedés és vér is lesz benne

A Far Cry: Primal nem gyerekeknek való játék lesz, bár ez amúgy is sejthettük, hiszen ez jellemző egy ideje a Far Cry epizódjaira – ugyan a Blood Dragon inkább a mókázás irányába ment el, a harmadik és negyedik etap tartalmazott olyan momentumokat, amiket biza nem a fiatalabb korosztály számára szántak.

A Primal az ESRB besorolása szerint is felnőtteknek (M) szól, és a leírás szerint lesz itt vér, gór, erőszak, pucérkodás és szexuális tartalom, gyilkolhatunk csendesen koponyát bezúzva és torkot elvágva, lesz tűzzel kínzás, fejlékelés, valamint találkozhatunk megcsonkított, véres hullákkal. S mindemellett biza láthatunk majd férfi himbi-limbit és topless nőket, sőt, a szextől sem fordul el a játék, bár ezek megjelenítése folyamán a résztvevők ruhában lesznek, így részleteket nem láthatunk majd.

Szóval a Far Cry: Primal sem éppen a széles korosztálynak készül, mint teszem azt, a Star Wars: Battlefront, úgyhogy jó lesz, ha az anyukák és apukák megnézik, mi van a dobozra írva, mielőtt megveszik a csemetéjüknek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!