• Tim Burton a tizenéves Wednesday Addams-ről készít sorozatot a Netflixen
  • A hősnő kollégiumi gondozóját alakító Thora Birch távozott a stábból
  • Egyelőre nem tudni, hogy a botanikus lány karakterét pótolják-e más figurával

Az Addams Family rajongókban megütközést kelthettek az MGM új animációs filmjei, Tim Burton netflixes sorozata viszont valószínűleg hűségesebb marad a klasszikus széria szellemiségéhez. Annál inkább ígéretesnek nevezhetjük a produkciót, hogy több neves színész igazoltak a stábba. Morticia és Gomez szerepében Catherine Zeta-Jones és Luis Guzmán párosát láthatjuk majd, míg a címszereplő Wednesday-t Jenna Ortega (TeA bébiszitter 2, Sikoly 5) alakítja.

wednesday-netflix.jpg
(A kép forrása: The Digi Shot)

A produkció kiemelt tagja volt továbbá Thora Birch, az Amerikai szépség és Ghost World népszerű színésznője azonban családi okok miatt távozott a stábból, tudta meg a Deadline. Wednesday kollégiumi gondozóját játszotta, megszállott botanikus lányt. Birch távozásával karakterét kihúzták a sorozatból, arról pedig egyelőre nem tudni, hogy más figurával leforgatják-e Tamara Novak fontosabb jeleneteit. A magunk részéről elsősorban nem a karakter, hanem Birch távozását sajnáljuk, hiszen a színésznő tökéletesen illik az Addams univerzumba.

thora-birch.jpg
(A kép forrása: Showbiz Cheat Sheet)

Ezúttal új oldaláról ismerhetjük meg a gótikus női ikont. A tizenéves Wednesday a Nevermore akadémia diákjaként igyekszik elsajátítani mentális képességeinek irányítását, miközben a várost megrázó gyilkosság és egy szüleit foglyul ejtő rejtély nyomába ered. A produkció azért is érdekes, mert ez lesz Burton sorozatrendezői debütje.