Március 28-tól kaphatók az XBox One PlayIT Show Trónok harca kiegészítő jegyei, jelentették be a szervezők. Az április 29-én a Hungexpón megrendezésre kerülő rendezvény során csak kiegészítő jeggyel találkozhattok a Trónok harca sztárjaival. Amennyiben rajongtok a sorozatért és/vagy a könyvekért, ez egy remek alkalom, hogy közelebb kerüljetek a véres fantasy franchise-hoz.

Daniel Portman mint Podrick

A keménykezű Yara Greyjoy-t alakító Gemma Whelan és a hűséges apród, Podrick szerepében híressé vált Daniel Portman nem csak dedikál majd a rendezvényen, a rajongók akár közös fotókat is készíthetnek velük. Ezen kívül az HBO rendelkezésünkre bocsájtotta az eredeti, a sorozatban is látható, a világon összesen három létező Vastrón egyikét, amelyet a rajongók megtalálnak majd az HBO standjánál, hogy egy fotó erejéig Westeros királyaivá vagy királynőivé váljanak.

A szervezők többféle upgrade lehetőséget is kínálnak az érdeklődőknek. A kombinált dedikáló jegy mellett, megvásárolható külön-külön fotójegy a színészekkel illetve természetesen a legnagyobb rajongók VIP jegyet is válthatnak, amivel minden találkozási lehetőségre jogosultak lesznek kedvenceikkel. A pontos kiegészítő jegytípusokról a PlayIT hivatalos facebook oldalán illetve www.playit.hu oldalon tájékozódhatnak, ahol rögtön meg is vásárolhatják azokat. Arra érdemes figyelni, hogy ezek a jegyek limitált mennyiségben állnak rendelkezésre és a rendezvényre való belépésre nem jogosítanak.

Gemma Whelan mint Yara

Az öt éves múltra visszatekintő PlayIT Show a régió legnagyobb gamer és IT rendezvénye, amely 2016-ban több mint 110 000 látogatót vonzott. 2017-ben öt hazai nagyváros (Budapest, Debrecen, Győr, Szeged, Pécs) mellett Belgrádban is megrendezésre kerül a PlayIT Show, továbbá útjára indult a kizárólag 18 éven felüliek számára szervezett PlayIT Plus, amely minőségi szórakozást kínál a felnőtt gamerek számára.