• Eltűnt a Silent Hills játszható kedvcsinálója, a P.T.
  • Akkor sem töltheted le, ha korábban már telepítetted
  • Az európai PSN-ről még újra letölthető a program
  • A játékot a múlt héten törölte a Konami

Mától nem lehet letölteni a törölt Silent Hills játszható kedvcsinálóját, a P.T.-t, és habár úgy volt, hogy aki korábban már beszerezte a „demót”, az később, akárcsak minden más digitális tartalmat, újra letöltheti, kiderült, hogy a Konami ingyenes játékával ez nem így van: az Egyesült Államok piacteréről teljesen és totálisan eltűnt. Az európai piactérről még lehetőség van újra letölteni a klienst.

Ez persze nagyon ritka, ebben az esetben azonban a maga furcsa módján érthető, hiszen a játék nem készül el, meg egyébként is a P.T. nem tükrözte a majdani végleges terméket, így csak a levegőben lógott a kedvcsináló, illetve mivel ingyenes volt, a céget nem kötelezi semmi, hogy fenntartsa a szerveren a programot.

Ha tehát nem játszottál a P.T.-vel, akkor már nem is igen lesz erre lehetőséget, maximum csak videók útján ismerkedhetsz meg a pokoli házzal, de ha van egy rakás pénzed, akkor irány az eBay, ahol már van pár olyan PS4 vásáron, amin telepítve van a P.T., persze durván túlárazva. Itt van például egy példány 600 fontért, ha valakit érdekel.

silent-hills-2.jpg