Az első közölni valójuk az volt, hogy ígérik: a PC-s verzió tökéletesen rá lesz szabva kedvenc platformunkra, hogy a legjobbat hozzák ki a csúcsvasakból. Igen, csúcsvasakat mondtak – remélem, azért az optimalizálás sem ismeretlen fogalom a srácoknál... A másik, hogy ez igazából egy MMORG lesz, azaz MMO Racing Game, természetesen ingyenesen játszható, semmiféle havi előfizetést nem kell beütemeznünk. További tudnivalók, pontokba szedve:

  • 2007. januárjában megnyílik a virtuális játszótér az online közösség számára, toplistákkal, „A hét versenyzője” szekcióval, dicsőségtáblával. Létrehozhatunk klubokat, csatlakozhatunk ilyenekhez, versenyeket, bajnokságokat szervezhetünk és rendezhetünk, sőt készíthetünk is, ugyanis ötvenféle szabály alapján összeállíthatunk egy saját kihívást, melyet megoszthatunk másokkal.
  • Többjátékos és kötetlen versenyzés módban elérhető lesz egy „Hardcore” nehézségi szint, mely ultrarealisztikus szimulációt ígér, az autóknál komplett, valós adatokon alapuló telemetriával. Mindezt a jelenleg kapható legtöbb PC-s kormányperifériára adaptálni fogják, természetesen a legprofibb három pedálos, kézi váltós cuccok sem maradnak ki.
  • A játék támogatni fogja a NaturalPoint TrackIR technológiáját, ez egy speciális headset, melyet felhelyezve a kamera követi a fejmozgásunkat, így szabadon nézelődhetünk a pilótafülkében.
  • És a már ismert tények: 1000 mérföldnyi út Hawaii ege alatt, 90 licencelt szuperautó és -motor (Ferrari, Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby, Jaguar). Elkészíthetjük önnön karakterünket, új házakat, garázst vásárolhatunk, ízlés szerint tuningolhatjuk és dekorálhatjuk a verdát.

A játék jelenleg zárt bétaverzióban fut, nyílt bétára 2007 januárjában számíthatunk. Addig unaloműzőnek felpakoltam pár tucat képet a galériába, hogy a fent említett "csúcsvas" fogalomkörét kissé szűkíteni tudjátok...