Figyelem! Ez a pályázat lezárult, a következő a nyár folyamán lesz elérhető!

Megújult formában vár mindenkit a PC Guru tehetségkutató pályázata, a Tesztelj Velünk! Tesztelni való játékokból még mindig hatalmas a kínálat, ráadásul gyakorlatilag naponta jelennek meg új, független, kis költségvetésű és/vagy alkalmi címek is. De már nem kell pusztán a játékiparra fókuszálnia annak, aki be akar szállni a megmérettetésbe, immár filmekről és sorozatokról írt kritikáitokat is nagy szeretettel és érdeklődéssel várjuk!

teszteljbanner.jpg

A teszteket Wordben, lehetőleg .doc, vagy .docx formátumban várjuk a pgurumagazin@gmail.com email-címre. Nagyon fontos, hogy a teszt hossza, tehát a szöveg maximum 5000 karakter lehet szóközökkel. Kérünk titeket, beküldés előtt mindenképp ellenőrizzétek az írásotok hosszát (a Wordben ezt egyszerűen megtehetitek), mert korábbi pályázatok során többen belefutottak abba, hogy túl hosszú tesztet küldtek.

A beérkezés utáni pár napon belül mindenképp igyekszünk majd átolvasni őket, és vissza is jelezni, hogy jelen formájában el tudjuk-e azt fogadni. Amennyiben egy írás visszautasításra kerül, természetesen jelezzük, mi a probléma vele, és amennyiben javítani tudjátok a határidő előtt, úgy semmi akadálya, hogy a frissített verziót is elküldjétek.

Ha kérdésetek van, vagy csak nem egyértelmű valami, írjatok a pgurumagazin@gmail.com címre, igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni a beérkező e-mailekre.

A legjobbnak ítélt írás beküldőjének az a dicsőség jut osztályrészül, hogy írása kikerül a PC Guru Online-ra, valamint egy Battle Cry of Freedom PC-s játék is üti a markát, digitális kód formájában. Persze azt se feledjétek, hogy 2009-ben a pályázók közül került ki JohnBart, 2012-ben Mahmud, 2013-ban Lor, 2014-ben Dan, bodak és Ri-Go 2016-ban, SteelSaint pedig 2017-ben lett cikkíró a magazinban/PC Guru Online oldalán, szóval erre másnak is minden esélye meglehet!

Minden vállalkozó kedvű versenyzőnek ezúton is sok szerencsét kívánunk!