Lezárult a PC Guru megújult Tesztelj Velünk! pályázata, az elmúlt napokban pedig több kiemelkedő minőségű írást is közzé tettünk az oldalon, így egy kérdés maradt csak hátra: hogy vajon ki nyert? Mielőtt ezt elárulnám, ezúton is szeretném megköszönni minden pályázónak az elmúlt negyed évben végzett munkáját, és azt kell mondjam, hogy az írások minősége is javult az előző pályázathoz képest, pedig akkor sem volt épp alacsonyan a léc. Ennek megfelelően igazán nehéz dolgom volt, mikor ki kellett választanom a legjobb tesztet, de végül sikerült:

  • A győztes ezúttal DeKor lett, aki a Ride 3-ról írt egy nagyon alapos és nagyon hangulatos tesztet nekünk. Kérlek, a nevedet, címedet és e-mail címedet küldd el nekem vagy privát üzenetben, vagy a pályázat e-mail címére, hogy a nyereményedet, azaz a háromhavi PC Guru előfizetést, intézni tudjuk.

De ne csüggedjenek azok se, akiknek most esetleg nem sikerült nyerni, mint mondtam, a beküldött tesztekben mind akadtak nagyon ígéretes megoldások és erős részek, ráadásul természetesen 2019-ben is lesz lehetőségetek bizonyítani: az első negyedéves pályázat már kiírásra is került, egészen március 31-ig várjuk nagy szeretettel és kíváncsisággal filmekről, sorozatokról vagy játékokról írt tesztjeiteket maximum 7000 karakter (szóközökkel) hosszúságban.

FIGYELEM! Fontos változás, hogy mostantól olyan játékokról várjuk a teszteket, melyek a pályázat határideje előtt minimum két hónappal jelentek meg. Azaz jelen esetben 2019. január 31. előtt megjelent játékokról írt teszttel lehet csak pályázni.

pc-guru-tesztelj-velunk-banner-01.jpg