Két nagyágyút szerzett magának az Epic Store mostanában: az egyik a nemrég megjelent Metro: Exodus, a másik a The Division 2. Ez utóbbinál annyi a különbség, hogy nem szereztek egy éves exkluzivitást maguknak - vagy éppen a Ubisoft szándékosan nem adta, mert ha igaz, amit a cég elnök-vezérigazgatója, Yves Guillemot állít, akkor a franciák duplán jól jártak.

“Ezzel az alkuval annak a lehetőségét láttuk, hogy a játékosokat kitegyük saját áruházunknak, ugyanakkor egy olyan partnert támogatunk, aki nagyra értékeli játékainkat, és jobb alkut kínál. A korai jelzések megerősítik ezt, mivel a PC-s előrendelések magasabbak, mint az első játék esetében, ezek közül pedig a Ubisoft Store előrendelései hatszorosra nőttek. Úgy hisszük, hosszú távon csak használ ez az alku a Ubisoftnak.” - mondta el Yves Guillemot

Faramuci helyzet, annyi szent. Mi ebből csak annyit tudunk leszűrni, hogy az emberek még mindig inkább választják a Uplay-t vásárlásra, mint az Epic kliensét. No meg azt, hogy a Ubisoft játékai valószínűleg nem jönnek majd Steamre, ha összességében így jobban járnak. Szerintetek?