• Történetre fókuszáló trailert kapott a The Division 2
  • A trailerben feltűnnek az ellenséges frakciók is
  • Illetve a végén a kiugrott ügynököket is láthatjuk pár másodpercig
  • A játék 2019. március 15-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra

Újabb trailert kapott a The Division 2, mely elsősorban a sztorira és magára a játék hangulatára fókuszál. Azt már az első videókból is sejteni lehetett, hogy egy témájához illően komor játékot kapunk majd, ezt pedig most újra megerősítették. Ahogy a trailer elején is elmondják, bár a totális összeomlást sikerült elkerülni New Yorkban, az ország így is a polgárháború szélén táncol.

A második résznek otthont adó Washington D.C.-ben például már egyáltalán nem a kormány az úr. Az utcákat fosztogatók, vallási fanatikusok és paramilitáris szervezetek uralják, és már csak a Division ügynökei tudnak fenntartani valami minimális rendet. Azonban lehet, hogy ez nem marad sokáig így, hiszen a videó végén megérkeznek a hasonlóan komoly kiképzéssel és technológiával rendelkező kiugrott ügynökök is, valamint feltűnik egy árnyékba húzódó alak, aki talán az első rész antagonistája, Aaron Keener.

Nem csak egy trailert kaptunk azonban, a Ubisoft ugyanis azt is elárulta, hogy mikor kezdődik a játék privát bétája: a franciák közleménye alapján erre az előrendelőknek fenntartott eseményre február 7. és 10. között kerül majd sor.