• Júliusban érkezik a D.C. Outskirts: Expeditions frissítés
  • Új küldetéseket, nehézségi fokozatot és játékmódot kapunk
  • A Year 1 Pass tulajok előbb juthatnak hozzá

Ennek a hónapnak a végén érkezik meg a The Division 2-höz a D.C. Outskirts: Expeditions című frissítés, ami bizony nem aprózza el a dolgokat, számos újdonság található meg benne. Egyebek mellett lesz benne két, a sztorihoz kapcsolódó küldetés, név szerint a Camp White Oakkal és a Manning National Zoo.

Új nehézségi fokozatot kap az Operation Dark Hours raid, ez lesz a Discovery, ami ugyan megkönnyíti a dolgunkat a bevetés alatt, de cserébe nem szerezhetjük meg a normál fokozat Exotic lootjait. Viszont hivatalos matchmikinget is kapunk hozzá.

Persze a D.C. Outskirts: Expeditions frissítés legnagyobb újdonsága a címszereplő játékmód, az Expedition. Ebben három különböző helyszínen játszódó, más-más tematikára és másféle ellenfelekre épülő mókában vehetünk részt. A helyszíneket a készítők heti leosztásban nyitják meg, és ha mindegyiket kivégeztük, akkor gazdag jutalmakra számíthatunk.

A The Division 2 új frissítése, a D.C. Outskirts: Expeditions július 30-án élesedik, de ha Year 1 Pass tulajdonos vagy, akkor már július 23-án belevetheted magadat.