• Megérkezett a ma élesedő Incursions frissítés launch trailere
  • A csomag számos újdonságot rejt, főként a veterán játékosok számára
  • Az új endgame-tartalom mellett napi és heti megbízásokat, cserélgethető lootot, új fegyvereket, és remek felszerelési szetteket rejt a pakk

A Ubisoft Massive fejlesztői ma élesítik a várva várt első nagyobb, és teljesen ingyenes frissítést a The Division felhasználói számára, az Incursions nevű csomag pedig számos fronton bővíti a program lehetőségeit.

Az Incursions főként a tapasztalt játékosok számára lesz érdekes, hiszen a Falcon Lost küldetés formájában érkező új endgame-tartalom eléréséhez minimum 30-as szinten kell állnunk, és előtte szükséges a General Assembly misszió teljesítése is. Ha ez megvan, akkor Stuyvesant területe alatt megnyílik a minden eddiginél nagyobb veszélyeket rejtő földalatti szennyvíztisztító rendszer, haová alaposan bevette magát a Last Man Battalion bandája, kifüstölni őket pedig nem lesz egyszerű feladat, hiszen checkpoint rendszer nincs, ha elhullunk akkor kezdhetjük az elejéről a missziót. Némi könnyebbséget jelent, hogy akárhény alkalommal megpróbálkozhatunk a Falcon Losttal, a sikeres teljesítést pedig minden esetben értékes loottal jutalmazza a program. Ennek ellenére a fejlesztők kifejezetten ajánlják, hogy csak négyfős csapatokban és magas szintű felszerelésekkel vágjunk neki a küldetésnek. 

Utóbbiakból négyet is beszerezhetünk a frissítést installálását követően, a különböző játékstílusokhoz való Tactician's Authority, Striker's Battlegear, Sentry's Call, és Path of the Nomad szettek azonban Manhattan legveszélyesebb helyein gyűjthetők be. Viselésük ugyanakkor nem csak a statisztikai mutatóinkat, hanem a képességeinket is erősíti, így talán megéri a fáradtságot a beszerzésük.

Ezeken felül természetesen új napi és heti megbízásokat is kapunk Combat, Dark Zone, és Crafting kategóriában, amiket a Mission Overview menüpontból érhetünk el, a lootot már cserélgethetjük az aktuális csapattársainkkal (vagy azokkal, akikkel begyűjtöttük őket), igaz, erre megszerzésüktől mindössze két óra áll rendelkezésünkre, a játék PvP zónáját képező Dark Zone területén pedig értékes felszerelésekkel tömött, napi több alkalommal érkező ellátmánycsomagokért szállhatunk csatába.

A frissítésben két új fegyver, a Warlord géppuska és a Valkyria géppisztoly is helyet kap, valamint a Historian nevű mesterlövész puska, ám utóbbi egészen az 1.2-es frissítés érkezéséig nem lesz elérhető. A csomag emellett átalakítja a craft-rendszert, illetőleg számos finomhangolást és hibajavítást is végez a programon, így nem árt azonnal telepíteni.