A Tom Clancy’s The Division érkezik PC-re is, ezt már augusztus óta tudjuk, azonban egyéb részletek azóta sem derültek ki az asztali gépekre készülő változatról. Ilyenkor az ember főleg azon aggódik, hogy mennyire lesz rosszul optimizálva a játék, könnyen lehet-e majd billentyűzettel és egérrel irányítani, vagy elő kell kotornunk szekrényünk mélyéről a kontrollert. Nos, e kérdések mindegyikére továbbra sincs pontos válasz, de legalább megnyugtató hozzászólás született a témában a The Division honlapján, méghozzá a kérdezz-felelek szekcióban, amikor is valaki feltette a nagy kérdést: „hogyan fog mindez PC-n festeni?” A válasz bár nem hesseget el minden aggodalmat, azért megnyugtató:

„Mint ismeretes, a The Divisiont fejlesztő Massive PC-s gyökerekkel bír. Keményen dolgozunk azért, hogy a legmagasabb élményt tudjuk biztosítani PC-n. Biztos lehetsz abban, hogy a mi PC-s változatunk nem egy port lesz, hanem teljes értékű, optimalizált program. Azt akarjuk, hogy a legjobb játékot kapjátok, függetlenül attól, hogy milyen platformon játszotok.”

Úgy legyen! A Tom Clancy’s The Division 2014 vége felé jelenik meg, Xbox One-ra, PS4-re, valamint teljes pompájában, remélhetőleg döccenők nélkül PC-re is.