Ahogyan a Ubisoft korábbi bejelentéséből már kiderült, nem csak sokan vásárolták meg a The Divisiont, hanem rengeteg időt is töltenek a játékosok a vírusfertőzött New York utcáin tomboló bandák megfékezésével, az első héten például már 100 millió óránál is többet öltek a bele a felhasználók a programba.

Ám annyira senki sem bizonyult megszállottnak, mint a Chaos 3SK felhasználói névvel rendelkező ausztrál játékos, aki máris 30-as szintűnek vallhatja karakterét, valamint az ettől teljesen független, PvP küzdelmekre kihegyezett Dark Zone-ban is elérte a maximális 99-es sapkát. Számokban ez annyit tesz, hogy emberünk a The Division március 12-ikei megjelenése óta naponta átlagosan 13 órát játszott a programmal, ami valljuk be: nem csekélység.

divisionmaxlevel.jpg

Bár minden tiszteletünk az úriemberé, azért nem árt, ha egy kicsit jobban odafigyel, hogy a Divízió szolgálata mellett egyéb, az életfunkcióinak fenntartásához szükséges tevékenyégre is odafigyel (pl. alszik), mert hallottunk már pár olyan történetet, amikor valaki szervezete mondjuk 19 óra WoW-ozást követően tényleg felmondta a szolgálatot. De eleget pihentetek már a hír olvasása közben, nyomás vissza Divisionözni!