A The Elder Scrolls Online lassan egy hónapja játszható a PC-s játékosok számára, a PS4 és Xbox One tulajdonosoknak viszont még várniuk kell. Hogy meddig, az jó kérdés -- lehetséges, hogy hat hónapot. A program honlapján fenntartott GYIK-ban ugyanis egy rövid ideig az alant látható képen szereplő üzenetet lehetett olvasni.

the-elder-scrolls-online-delay.jpg

Magyarul: „A The Elder Scrolls Online hivatalosan megjelent PC-re és Macre 2014. április 4-én. Viszont világossá vált, hogy a konzolverziók júniusi megjelenését nem tudjuk tartani, de remekül haladunk és úgy számoljuk, hogy további hat hónapra lesz szükségünk ahhoz, hogy azt az élményt biztosíthassuk, amit a rajongók elvárnak és megérdemelnek. A halasztással kapcsolatos további információkért e posztot kövessétek nyomon.”

Követnénk, ha lenne mit, a Bethesda ugyanis törölte a posztot, a fenti képet az élelmes Reddit felhasználóknak köszönhetjük. Sőt, a Bethesda állítólag még azok accountját is bannolja, akik terjesztik a szöveget -- mintha a kiadó dolgozói kapkodva próbálnának meg tüzet oltani. Hivatalos nyilatkozatot mindenesetre még nem adtak ki, szóval egyelőre nem tudni, mennyire hiteles a hivatalos, vagy egyáltalán hogyan kerülhetett ki az információ a The Elder Scrolls Online honlapjára. Lehet, hogy azóta valaki már munkanélküli?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!