Közeledik a karácsony, nekünk pedig a Sony hazai képviseletének köszönhetően lehetőségünk adódott, hogy az exkluzív Batman poszterek után ismét megajándékozzunk egy szerencsés olvasót, méghozzá egy olyan játékkal, ami méltán volt versenyben a 2013-as év legjobbja címért. Nem csalás, nem ámítás, ezúttal egy PS3-as The Last of Us-t sorosolunk ki azok között, akik részt vesznek a végtelenül egyszerű nyereményjátékunkban!

Ha szeretnél bekerülni azok közé, akik között kisorsoljuk a Naughty Dog legutóbbi játékát, akkor nem kell mást tenned, mint írni nekünk egy "The Last of Us" tárgyú levelet a pcguru(kukac)pcguru.hu e-mail címre, amiben szerepel a teljes neved, illetve a válasz arra a kérdésre, hogy a 2013/12-es PC Guru magazinban összesen hány játékteszt kapott helyet.

Persze akkor sincs baj, ha esetleg nem rendelkezel a friss magazinnal, hiszen a laphoz kapcsolódó megjelenés hírben el van rejtve a helyes megfejtés. A leveleket 2013. december 22-én éjfélig várjuk, a sorsolásra előreláthatólag december 23-án kerül sor.

FIGYELEM! A nevezésed csakis akkor érvényes, ha az e-mailed tárgya "The Last of Us" lesz, és ha a levélben helyet kap a teljes neved és a helyes megfejtés. Ugye, hogy nem bonyolult? Jó játékot mindenkinek!

Ha pedig már úgyis a The Last of Usról van szó, akkor ajánljuk figyelmetekbe a magazinban is megjelent tesztünket, illetve készítettünk egy videotesztet is a játékról, amit akár most rögtön megtekinthettek: