• Augusztus 13-án érkezik a The Last of Us Part 2 1.05-ös frissítése
  • A Grounded mód mellett számos egyéb újítást is tartalmazni fog

A tegnapi szivárgás után nem kellett sokat várni arra, hogy a Sony és a Naughty Dog hivatalosan is bejelentse az The Last of Us Part 2 legújabb, 1.05-ös sorszámú frissítését, amely rengeteg újítást fog tartalmazni.

the-last-of-us-part-2-holnap-erkezik-a-frissites-a-kiszivargott-ujdonsagokkal-es-sok-minden-massal.jpg

A korábbi információknak megfelelően érkezik a Grounded mód, még nehezebb ellenfelekkel, még kevesebb ellátmánnyal és minimális HUD-dal, valamint lesznek Permadeath beállítási lehetőségek is. Ez utóbbi azt jelenti, hogy egyetlen élettel kell végigvinnünk az egész játékot, de lesz egy könnyített változata is, amely checkpointokat tesz az egyes fejezetek elejére.

Kapunk egy csomó módosítót is: ezek között lesz olyan, amely a játékmenetet változtatja (lassított felvétel, egy lövéses halál, végtelen lőszer vagy éppen crafting), kapunk egyedi grafikai modokat (cel shaded, szépia, 8-bit stb.), de a hangokon is variálhatunk majd (pl. hélium effekt).

Néhány új beállítási lehetőség és finomítás is érkezik a frissítéssel: kikapcsolhatóvá válik a Listen mód, részletesebben állíthatjuk a célzást, de a speedrunnerek is örülhetnek az immáron másodpercre pontos mentéseknek. Mindez augusztus 13-tól, vagyis holnaptól lesz elérhető – lent egy videós ízelítőt is megnézhettek.