• A The Last of Us: Part 2-höz nem terveznek DLC-t
  • Ezt Neil Druckmann árulta el
  • De a Fractions továbbfejlesztett változata még terítékre kerülhet

A The Last of Us: Part 2 ugyan megosztotta a rajongókat, de a kritikusoknál és a kasszáknál nagyon jól teljesít, és azok, akiknek tetszett a játék, értelemszerűen szeretnének még visszatérni kicsit hozzá, ha máshogy nem, egy DLC keretében. Szóval fel is merült a kérdés, hogy kap-e olyan kiegészítőt a második rész, mint amilyet az első kapott a Left Behind képében.

A játék direktora, Neil Druckmann, az Ellie-t alakító Ashley Johnson és a Joelt játszó Troy Baker voltak a vendégek a Kinda Funny Games legutóbbi műsorában. Itt válaszolt Druckmann a DLC-t firtató kérdésre, ami így szólt: „nincs tervben”.

Hogy ez így is marad, az jó kérdés. Annak viszont nagy az esélye, hogy a Naughty Dog még nem végzett a The Last of Us: Part 2-vel, hiszen ez a rész is tartalmazott volna többjátékos módot, ám a készítők szerint az akkorára nőtt, hogy végül inkább kihagyták. Ám, ahogy az tavaly kiderült, a Factions mód továbbfejlesztésének is tekinthető multiplayert még megkapjuk valamilyen formában – valószínűleg egy önálló programként.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!