A The Sims 4 megjelenésekor sok rajongó azért volt felháborodva, mert rengeteg, az előző részekben alapnak számító dolgot hagytak ki a játékból. Ilyenek voltak például a személyreszabható bútorok és öltözékek, valamint a medencék és a tipegők is. A medencéket visszakaptuk egy ingyenes frissítés keretein belül, de a tipegők visszatértéig több mint két évet kellett várjunk.

De a mai nap végre, egy ingyenes update-ben visszakapjuk őket. Eddig hatalmas volt a szakadék a csecsemő és a gyermek korú simek között, pont ezért is volt fájó a totyogók hiánya, de most kidolgozottabbak, mint valaha. Több mint száz új animációt, rengeteg új interakciót, valamint ruhákat és bútorokat kaptunk az apróságokkal együtt.

Lyndsay Pearson vezető producer elmondása szerint nagy mértékben befolyásolta őket a játék közössége, hogy ők mit szeretnének látni. És bár két évet kellett várni rá, már régóta tervbe volt véve ez az update, csak vártak a tökéletes időre, hogy minél jobb formában hozhassák el nekünk a tipegőket. És bár egy nagyon nehéz munka eredményei, ez nem azt jelenti, hogy nem tettek meg mindent.

„A togyogó gyerekeken már egy ideje dolgozunk, és igazán büszke vagyok arra, amit a csapat elért. Szerintem szeretni fogjátok az interaktívitásukat. Készüljetek fel rengeteg cuki és szívmelengető pillanatra, ahogy simjeitek segítenek új képességeket tanulni a tipegőiknek, táncolnak velük, vagy beszélni tanítják, esetleg bilizni. Mesét is olvashatnak nekik, körbecipelhetik őket az egész házban, vagy teherautókról gügyögnek egymással."

Nem ez az első Sims 4-es hír ezen a héten, ne felejtsétek, hogy január 24-én érkeznek a vámpírok is a játékba! Mit gondoltok? Örültök a tipegőknek?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!