• Új gameplay trailer érkezett a The Sinking City-ről
  • A nyomozás mikéntjével ismerkedhetünk meg benne
  • A játék megjelenése körül továbbra is kérdőjelek vannak

Bár maga a játék könnyen lehet, hogy csúszni fog néhány hetet, a marketinggépezet ettől függetlenül nem áll le a The Sinking City körül: most épp egy friss gameplay összeállítás érkezett a Sherlock Holmes-széria fejlesztőinek (Frogwares) új játékáról, amely remekül bemutatja nekünk az alapokat.

the-sinking-city-termeszetfeletti-nyomozas.jpg

A nyomozás kapcsán egyetlen fő szabályt fogalmaztak meg a készítők: nincs semmiféle segítség. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem állnak segítségünkre különféle (és olykor természetfeletti) eszközök, a videó éppen ezeket (is) hivatott bemutatni. Ugyanakkor az aktuális küldetés, a következő tennivaló, a soron következő úti cél vagy éppen a végső következtetés kapcsán semmiféle egyértelmű irányt nem fogunk kapni a játéktól, mindent magunknak kell majd összeollóznunk.

A The Sinking City-ről jelenleg annyi jelenthető ki biztosan, hogy PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik, valamikor az idei évben, miután - ahogyan arról a bevezetőben már szó esett - a március 21-re kiírt megjelenés időpontja kapcsán kérdőjelek merültek fel, és a legújabb közlemény sem tartalmaz már pontos dátumot.