A Zen Studios a Star Wars és a Marvel után újabb franchise-t készül a virtuális flippergépekre adaptálni. A virágkorukat élő zombitörténetek között is kiemelkedő The Walking Dead széria három médián is hódít, így nem csoda, hogy a Zen erre csapott le. Összeálltak a témában járatos Telltale-lel, sőt, sikerült befűzniük a képregények atyját, Robert Kirkmant is.

A The Walking Dead Pinball a Telltale-féle The Walking Dead első évadát dolgozza fel. Az asztalokon megtalálhatjuk majd Clementine faházát, Everették maconi gyógyszertárát, és Savannah félig kihalt utcáit. A történetben itt is szerepet kapnak a döntések és azok következményei (ilyet most láthatunk először flipperjátékban). Az eredeti szereplők dialógusai közepette kell döntenünk, kit mentünk meg és ki hal meg, hogyan oldunk meg bizonyos problémákat, vagy hogyan tartjuk fenn csapatunk morálját.

A The Walking Dead Pinball kint lesz az E3 2014-en, a megjelenést pedig a nyár végére datálták letölthető formában, PC, konzol, PS Vita és mobil platformokra.