• A Witcher HD Reworked mod már a 4.8-as verziónál jár
  • Az alkotó ezúttal a vízfelületekre, kövekre és sziklákra helyezte a hangsúlyt
  • A változásokat egy masszív, 42 perces videón is nyomon követhetjük
  • The Witcher 3: Wild Hunt teszt

A The Witcher 3: Wild Hunt látványával már a játék megjelenésekor sem volt semmi probléma, azonban ennek ellenére ehhez a játékhoz is készült egy HD mod, ami nagyfelbontású, részletekben gazdag textúrákra cseréli a program eredeti elemeit. A modot készítő Halk Hogan ráadásul időt és energiát nem kímélve teljesen az alapoktól építette fel az alkotását.

A HD Reworked mod legújabb, 4.8-as frissítése elsősorban a vízfelületekre fókuszál. Mostantól minden patak, tó, folyó és pocsolya felszínén valósidejű tükröződést csodálhatunk meg, a látvány pedig nagyban függ a vízfelület méretétől, elhelyezkedésétől és természetesen a mi pozíciónktól is. Szintén fontos változás, hogy immár az egyes sziklák és más kőfelületek is sokkal valóságosabban néznek ki, így járulva hozzá a minél jobb játékélményhez.

Ha pedig ennyi nem lenne elég, a mod készítője közzétett egy masszív, 42 perces videót is, melyben először képernyőmentéseken, aztán pedig játék közben nézhetjük meg, mennyit változott a táj. Ebbe már csak azért is érdemes belenézni, mert a látvány tényleg valami félelmetesen szép lett.