• A The Witcher 3: Wild Hunt 2019-ben jelenik meg Switch-re
  • A grafikából vissza kellett venni
  • 32 GB-os game cardon jelenik meg

A Nintendo az E3 2019-en leplezte le The Witcher 3: Wild Hunt Switch-változatát, ami még a korábbi pletykák ellenére is eléggé meglepő, hiszen egy hatalmas játékot szuszakoltak bele egy, a többi platformhoz képest kis teljesítményi konzolba. De úgy látszik, hogy a CD Projekt RED-nél bármi lehetséges.

Sajnos a Nintendo konferenciáján nem sok részlet derült ki, de a későbbi Twitter-üzenetek már nem fukarkodtak ennyire. A tweetekből kiderült, hogy a The Witcher 3 komplett kiadása 32 GB-os kártyán érkezik, és nem kell egy megabájtot sem letölteni belőle. Szóval ez lesz az első 32 gigás game cardon érkező játék a csak Japánban megjelent Dragon Quest Heroes 1 + 2 óta.

Ami a grafikát illeti, ahogy az sejthető volt, a The Witcher 3 nem fog teljes pompájában tündökölni. Switch-en dokkolt állapotban 720p-n fog megjelenni, kézi állapotban pedig 540p-s felbontásra lesz képes. Emellett az is kiderült, hogy nem lesz támogatva a cross-save megoldás, vagyis a Nintendo hibrid konzolján mindent elölről kell kezdenünk.