• A This Land is My Land egy nyílt világú, lopakodós elemeket is felmutató játék lesz
  • Azonban nem egy cowboy-t vagy seriffet, hanem egy indiánt alakíthatunk
  • A programot a Game Labs fejleszti

Nem mondanám, hogy nincs vadnyugatos videojáték, de azért nem lehet belőlük Dunát rekeszteni. Ugyanakkor lehet, hogy a jövőben ez változni fog, mert a Red Dead Redemption 2 és a Wild West Online után itt az újabb program, a This Land is My Land, amelyet a Game Labs nevű apró kis fejlesztőcsapat jelentett be.

Ambícióban nincs hiány: nyílt világú programot kapunk, amely az ígéretek szerint tetteink alapján fog folyamatosan változni, s ennek hála akárhányszor nekiállunk a programnak, mindig más és más eredményt kapunk. Máshogy nőnek a városok, más utakat járnak be az őrjáratok, máshogy viselkednek majd az ellenségek.

A terület nagyságát úgy írták le, hogy nagyobb, mint a Skyrimben a játszóterünk, és persze a hihetetlenül okos MI-t is beígérték, ami nagyszerűen fog kooperálni velünk. Ja, a főhős egy indián lesz, egyike a régi törzseknek, szóval az őslakosok kontra telepesek harcát ezúttal a másik oldalról ismerhetjük meg.

A lopakodós elemekben gazdag This Land is My Land PC-exkluzív lesz, de, hogy mikor jelenik meg, azt nem árulták el, ugyanakkor kaptunk néhány képet, ami alapján a játék egész jól fog kinézni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!