• A This War of Mine január 29-én érkezik meg PS4-re és Xbox One-ra
  • Minden eddig megjelent DLC benne lesz
  • Ráadáséként kiegészül a gyerekekkel
  • This War of Mine teszt

Január 29-én fog megjelenni a tavalyi év egyik legjobb indie játéka, a This War of Mine PS4-es és Xbox One-os változata, ami a The Little Ones alcímet kapta. Eme 2,5D-s platformjáték a háborút nem valami akciószekvenciákkal teletűzdelt, modern kalandnak mutatja be, hanem annak, ami: halállal, félelemmel és kétségbeeséssel tarkított rémálomnak, ahol a mindennapi életbemaradáshoz nem elég egy jó helyen elhelyezett életerőcsomag.

A PC-n, majd Androidon és iOS-en is hódító This War of Mine jövőre Xbox One-ra és PS4-re is megérkezik, ráadásul bővített változatban. A The Little Ones alcímet viselő változatban ugyanis helyet kapnak a gyerekek is, ami további morális és érzelemalapú döntést fog behozni a már amúgy is elég felkavaró játékba. Az alanti trailer ebbe nyújt rövid betekintést.

A dolog igencsak ígéretesnek tűnik, az egyetlen bánatunk talán csak az, hogy egyelőre nincs hír arról, hogy a The Little Ones nyújtotta kiegészítés később elérhető lesz-e PC-n és a mobilplatformokon. Pedig igencsak jó lenne, ha nem fosztanának meg minket ettől, hiszen a This War of Mine egy olyan játék, ami egyszerre szórakoztató, elgondolkodtató és érzelmileg olykor igencsak felkavaró.