Ha hosszú távon játszol karrier módban, a legszükségesebb feladat, új fiatal tehetséges játékosok leigazolása azok helyett, akik már kezdenek kiöregedni, illetve az overalljuk leágazóban van. A legjobb módja annak, hogy biztosítsuk ezt a problémát, és fenntartsuk, vagy javítsuk a csapat minősítését az, hogy a nagy potenciállal rendelkező fiatal játékosokat szerződtetjük. Vannak, akik 21 éves koruk alatt képesek arra, hogy világszínvonalú játékoksokká váljanak. Ahhoz, hogy segítsük kiválasztani a megfelelő embereket, összeállítottuk a FIFA 19 legjobb fiatal játékosainak listáját.

Tippek a legjobb FIFA 19 fiatal játékosok vásárlásához:

  • Az alacsonyabb átfogó értékekkel rendelkező játékosok olcsóbbak, és remek választás lehet, ha a Potential Rating mégis több mint 80. Hacsak nem irányítasz egy felső szintű csapatot, akkor nem kell a legjobbat célozni, ezért tartsd szem előtt ezeket az olcsóbb játékosokat.
  • A nagy klubok nagyon vonakodnak eladni a nagy potenciális játékosokat, ezért mérlegelj, hogy érdemes-e időt vagy pénzt áldozni, ha a klub mindenképpen elfordul tőled.
  • Fontold meg, hogy a fiatal játékosokat rendszeres edzéssel képezd, ez segít nekik elérni valódi potenciáljukat.
  • A fiatal játékosokat meccseken legalább a kispadon tartsd. Ilyenkor nem lesznek elégedetlenek, és megfelelő játékperceket tudsz nekik adni, valamint célszerű több alkalommal a kezdőbe jelölni őket.

A FIFA 19 legjobb fiatal játékosai, a legmagasabb összértékkel

Ez a lista a 18-19- es szezon kezdetének általános értékelésén alapul. Mivel ezek a fiatal emberkék már magas mutatókkal rendelkeznek, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a potenciáljuk is magasra fog nőni.

Itt vannak tehát a legjobb FIFA 19 játékosok, akiknek az életkora 17-21 év:

  • Kylian Mbappé - 87 
  • Gabriel Jesus - 83 
  • Malcom - 83 
  • Gianluigi Donnarumma - 82 
  • Ousmane Dembélé - 82 
  • Leon Bailey - 82 
  • Marcus Rashford - 81 
  • Matthijs de Ligt - 80 
  • Youri Tielemans - 80 
  • Onyinye Ndidi - 80 
  • Oyarzabal - 80

Ahogy te is kitaláltad, Kylian Mbappé a FIFA 19 legjobb fiatalja, és még mindig csak 19 éves, garantáltan nagy potenciális minősítéssel. A brazil születésű szupersztár Malcom is óriási javulást hozott ebben az évben, ezért nagyszerű dolgokat várunk az elkövetkező szezonra, és reméljük, hogy az évek során jelentősen növekedni fog a nagy potenciálnak köszönhetően.

fifa19-legjobb-fiatalok-vezer.png

Mi a potenciális érték a FIFA 19-ben és miért fontos ez számunkra?

Ha játékosokat vásárolsz a jövőre nézve, a potenciál a FIFA-ban 19 talán a legfontosabb stat, amelyet meg kell vizsgálnod, amikor a játékosokat felderíted. A potenciális érték a fiatal játékos által előrejelzett maximális összpontszám, amelyet el lehet érni. A fiatalokat be kell építenünk csapatunkba, és lehetőséget kell nekik adnunk, hogy megfelelően képzettek legyenek. Érdemes megjegyezni, hogy a nagy potenciálú minősítés nem garantálja, hogy egy játékos elérje ezt a számot. Mint a valóságban, a FIFA 19 fiatal játékosainak elégedettnek kell lennie munkájával, rengeteg játékidőt kell biztosítanunk számukra, és részt kell venniük képzéseken, edzéseken a növekedés érdekében.

Hogyan ellenőrizhető a potenciális értékelés a FIFA-ban?

Tehát most már tudjátok, mennyire fontos a potenciális értékelés, hogyan ellenőrizheti pontosan a minősítéseket? Nos, a Potenciál ténylegesen közvetlenül kötődik a felderítéshez, és lényegében értékelt érték, amit a felderítő adott a lehetséges aláíráshoz. Ez az érték attól függ, hogy milyen jó a felderítőd. Többet tud fizetni a hatékonyabb cserkészekért, a cserkész hatékonysága szerint, mindegyik kategóriában. Érdemes szem előtt tartani a felderítő képességét, amikor a fiatal játékosokba történő befektetés magas hibahatárként azt eredményezheti, hogy egyes átlagos játékosok a repedéseken keresztül jutnak el. Ha sok pénzt szeretnél eltölteni, próbálj meg várni, amíg pontosabb képet kapsz a játékos potenciáljáról.

A cikk még nem ért véget, kattints a lapozáshoz!