A Respawn Entertainment ma bejelentette: akik regisztráltak a Titanfall PC-s bétatesztelésére, azok még ma egészen biztosan megkapják a lehetőséget arra, hogy megjelenés előtt kipróbálhassák a programot. A kliens az Origin könyvtárban lesz, s egészen február 19-ig hentelhetjük egymást gyalogosan vagy egy titán pilótafülkéjéből. A bétateszt teljesen nyílt Xbox One konzolon.

A Titanfall-lal kapcsolatos hír még, hogy a játékosok a kódsorok közt böngészve felfedezték, hogy a játék 14 multiplayer pályát tartalmaz: a bétában kipróbálható Angel City és Fracture mellett ott van még a Colony, a Relic, az Airbase, a Boneyard, a Corporate, az Outpost 207, a Lagoon, Rise, a Smugglers Cove, az Overlook, a Nexus, az O2 és a Training Ground. Persze lehetséges, hogy ezek egy része csak a DLC-k útján kerül majd a játékba.

A felfedezések között megtaláljuk még a fegyverek, a perkek, a kiegészítések és a játékmódok listáját, valamint utalásokat arra, hogy a játék tartalmazni fog egy osztottképernyős kooperatív módot, vagy legalábbis azt, hogy ezen elgondolkodtak a fejlesztők.