Gigantikus új frissítés érkezett a CS2-höz, többek között bérelhető skinekkel, de a hétvégi TMP CS2 Masters döntőjén még természetesen még a korábbi patch alatt fut majd a játék. Hiszen a rájátszás kezdetéig már 24 óra sincs, szombaton délelőtt kezdődik a két napos LAN, aminek nagy döntője vasárnap kora este érkezik majd. Előtte azonban felelevenítjük a média nap tartalmait, aki még nem látta az nézze meg az interjúkat, amiben saját magukról és a játékról kérdeztük az idei mezőnyt, most pedig lássuk azt, hogy miként bántak el a játékosok a TMP CS2 Masters saját matek érettségijén.

Ne feledjétek, hogy hétvégén jön a rájátszás! Sajnos a Heatwave csapatát kizárták a versenyből, helyüket a bullpeek alakulata vette át, akik a rájátszás első körében a BUHAWI csapatát fogadják, míg a másik ágon a Spirit Gaming és a DEAC összecsapása nyitja majd az ágrajzot. A rájátszás mindkét napja LAN-on lesz, Budapesten, az Infinity Esport Bárban, ahol várunk minden Counter-Strike szerelmest. A belépés természetesen ingyenes.

Akik pedig online követnék a meccseket, azok most a már megszokott twitch.tv/esport1tv mellett a twitch.tv/feketemiklos csatornán is láthatjátok majd a meccseket, Fekete Mikivel, az ország legerősebb gamerével watch partyzva!

cs2-esport1.jpg