• Itt a Fortnite Chapter 2
  • Mely többek között egy új pályát is hozott a játékba
  • Ami már szeptemberben kiszivárgott, de ekkor még nem érdekelt senkit

Hét elején szó szerint új fejezet kezdődött a Fortnite életében, hiszen miután a játékot magába szívta egy feketelyuk, elindult a második fejezet, avagy a Chapter 2, méghozzá rengeteg friss tartalommal, többek között egy teljesen új térképpel. Mely egyszer már kiszivárgott szeptemberben, ekkor azonban még senkit sem érdekelt.

fortnite-chapter-2-01.jpg

A térkép először természetesen a Redditen tűnt fel, egész pontosan annak r/fortnitecompetitive subredditjében, ekkor azonban még nem hitt a posztolónak senki, hiszen az új pálya egy egyszerű rajongói alkotásnak tűnt, ami a korábban adatbányászok által kiderített helyszínneveket tartalmazta csak, valamint a posztoló magyarázata, mely szerint egy haverja az Epicnél dolgozik, szintén nem tűnt túl meggyőzőnek.

Azóta viszont lefolyt némi víz a Dunán, ténylegesen is beköszöntött a második fejezet, és kiderült, hogy a szivárgás nem hazudott. Erről saját magatok is meggyőződhettek kicsit lejjebb, ahol egymás mellett szerepel a kiszivárgott (balra) és az eredeti (jobbra) térkép.

fortnite-leaked-map.jpg