• Érkezik a motors bandákról szóló The Bikeriders
  • Télen mutatják be
  • Megjött az első előzetes hozzá

Megérkezett az első előzetes a Jeff Nichols által írt és rendezett The Bikeriders című filmhez, amelyben Tom Hardy és Austin Butler egy motoros bandában keménykednek. A film egy fiktív történetet mesél el, amelyet az 1968-as, azonos című fotó-könyv ihletett, amely a Chicago Outlaws Motorcycle Club tagjainak fotóit és történeteit tartalmazta. A rendező megszerezte a szerző, Danny Lyon exkluzív interjúit a motoros banda tagjaival, forgatókönyvet szerkesztett belőle és ebből készült el a The Bikeriders.

A filmben Kathy (Jodie Comer) meséli el a kőkemény motoros Bennyvel (Austin Butler) kötött házasságának történetét, és azt, hogyan próbált mindent elkövetni, hogy a férfi erőszakos természetével és a bandavezér Johnnyhoz (Tom Hardy) való hűségével megbirkózzon. A további szereplők között feltűnik még Michael Shannon, Boyd Holbrook, Damon Herriman, sőt, maga Daryl Dixon, azaz Norman Reedus is. A film világpremierje már megvolt, a mozikban pedig december 1-jén kerül bemutatásra.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.