Amnesia: A Machine for Pigs Mûvészi munkák

Sajnos nem fog megjelenni tavasszal az Amnesia: A Machine for Pigs. A játék hivatalos oldalán közzétett állapotfrissítés szerint a fejlesztésért felelős thechineseroom ugyan befejezte a munkát a programon, ám a Frictional Gameshez eljuttatott, múlt heti "végleges változat" még korántsem volt hibamentes.

Így aztán a csapat úgy döntött, hogy dolgozik még pár hetet a játékon, hogy a nyári (egészen pontosan második negyedévi, ami július 1-vel zárul) megjelenésre egy hibátlan alkotást kapjunk kézhez. Mi tagadás, kell is a szakértelem, hisz a The Dark Descent maga volt a horrorrajongók vértől nedves álma, egy folytatás pedig megköveteli az előd hibáinak kiküszöbölését -- még ha nem is volt sok belőlük.

A Frictional Games szerint az A Machine for Pigs egy "másfajta Amnesia lesz", de mindenképp "teljes értékű felvonás", szóval akik a színvonal miatt aggódtak, talán megnyugodhatnak. A csapat nemsokára felfedi a játék árát, gépigényét és napra pontos megjelenési dátumát. Addig nincs más hátra, mint előre reszketni, és azon töprengeni, hogy vajon miféle malacokra utal a bizarr, hátborzongató cím...