Nagyon vártuk az Amnesia: A Machine for Pigs őszi megjelenését, de sajnos a játék már egész biztos, hogy lekési az idei esztendőt. Dan Pinchbeck, a fejlesztésért felelős thechineseroom kreatív igazgatója a GameZone-nak elárulta, hogy az eredetileg mindenszentekre időzített premiert át kellett tolniuk 2013-ra.

"A játék minősége az első és utolsó szempont fejlesztési szemszögből nézve, és úgy gondoltuk, hogy pár hónap pluszmunka még elkél a játéknak, hogy tényleg minőségi programmá váljon."

Sajnos Dan nem mondott pontos dátumot, még csak évszakot sem, bár a "pár hónap" alapján sejthető egy tavaszi megjelenés. Reméljük, megéri várni, mert már rég nem rettegtünk olyan hosszan, mint az első Amnesia alatt.

Tessék? Hogy kimaradt  minden idők PC Guru Online szerinti legfélelmetesebb PC-s játéka? Nosza, a PC Guru Webshopból most pótolhatod a lemaradást. Akkor se keseredj el azonban, ha már betéve fújod a titokzatos vár folyosóit, mert ugyan csak rövid időre, de kárpótolhat az indie fejlesztésű, ingyenes Slender című horror.