• 20 új színész csatlakozott az Amazon-féle A Gyűrűk Ura-sorozathoz
  • A bemutató valamikor 2021-ben várható

Az Amazon gondozásában készülő A Gyűrűk Ura-sorozat kapcsán az első adag színészt már egy éve bejelentették, azóta pedig a forgatás is megkezdődött – igaz, a koronavírus-járvány itt is keresztbe tett a munkálatoknak. A toborzás azonban eközben is zajlik: a Variety jóvoltából például most 20 újabb színészre derült fény a szereplőgárdából.

tovabbi-20-szinesz-csatlakozott-a-gyuruk-ura-sorozat-szereplogardajahoz.jpg

Igazán nagy nevet nem találunk a színészek között, de azért álljon itt a teljes névsor, ha valaki szívesen végigböngészné: Cynthia Addai-Robinson, Maxim Baldry, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Thusitha Jayasundera, Fabian McCallum, Simon Merrells, Geoff Morrell, Peter Mullan, Lloyd Owen, Augustus Prew, Peter Tait, Alex Tarrant, Leon Wadham, Benjamin Walker és Sara Zwangobani

A J.D. Payne és Patrick McKay gondozásában készülő epikus fantasy-sorozat a Másodkorban, Númenor szigetének virágzása idején játszódik majd, a trilógiában megismert karakterek nagy része tehát nem fog visszatérni, így az említett színészek "tiszta lappal" indulhatnak.