• Hamarosan további cloud játékok érkeznek Switch-re
  • Az egyik ilyen a Resident Evil 3 lesz a jelek szerint

Különösebb előzetes hírverés nélkül a héten megérkezett az első cloud játék Switch-re a Control Ultimate Edition képében, és bár maga a technológia nem újdonság (Japánban már elérhető volt hasonló formában a Resident Evil 7), az időzítés mindenképpen sokakat meglepett. A Control mellett a Hitman 3 is meg fog jelenni ilyen formában a platformra, a Nintendo pedig nem éri be ennyivel, hiszen lehet még számítani utánpótlásra.

tovabbi-cloud-jatekok-varhatoak-switch-re-velhetoen-meg-is-van-melyik-lesz-a-kovetkezo.jpg

Mindez a Business Insider cikkéből derül ki, melyben a játékokat futtató cloud technológiát szállító Ubitus vezérigazgatója, Wesley Kuo úgy nyilatkozott, hogy jelenleg több iparági szereplővel is dolgoznak azon, hogy elhozzák a legjobb játékokat Switch-re.

A következő ilyen cím minden bizonnyal már le is bukott, azon az oldalon ugyanis, ahova a Switch átirányítja a játékosokat rábukkantak egy képre, melyen a Resident Evil 3 – Cloud Version szerepel. Ezzel a megoldással tehát olyan játékok is ellátogathatnak a Nintendo konzoljára, melyek a hardveres korlátok miatt korábban nem jöhettek szóba.