• Megérkezett Switch-re a Control Ultimate Edition – Cloud Version
  • Jövőre a Hitman 3 – Cloud Version is megjelenik a Nintendo konzoljára

Japánban már korábban is láthattunk példát arra, hogy a Nintendo a felhő erejével hozott el olyan multiplatform címeket Switch-re (pl. Resident Evil 7), melyek nem elérhetőek a konzolra, és talán nem is futnának rajta. Most pedig végre nyugatra is elhozták ezt a szolgáltatást, derült égből villámcsapásként megjelent ugyanis a Control Ultimate Edition – Cloud Version.

a-control-es-a-hitman-3-is-switch-re-koltozik-a-felho-erejevel.jpg

A felhőben futó verzió a játék teljes változata, vagyis az alapsztori mellett a The Foundation és az AWE kiegészítőket is tartalmazza. És bár magáért az Ultimate Editionért fizetni kell, a játék – és így a Switch-en történő cloud gaming – limitált ideig bárki számára kipróbálható, így akit érdekel, az látogasson el az eShopba és bökjön rá az ingyenes letöltésre.

Ez még nem minden, egy másik játékot is bejelentettek ugyanis a Nintendo konzoljára, ami nem más, mint a Hitman 3 – Cloud Version. Ennek még nincs pontos megjelenési dátuma, de tekintve, hogy a 47-es ügynök következő fellépése január 20-án lesz esedékes a többi platformon, várhatóan Switch-re is valamikor 2021 elején érkezhet a felhőalapú változat.