• Augusztus 2-ig tart a World of Warships toborzó akciója
  • 10, 15 vagy 20 euró jár a meghívott játékosokért
  • A legsikeresebb toborzók extra pénzjutalmat kapnak

Továbbra is tart a Wargaming és a PayPal közös toborzó akciója a World of Warships háza táján, melynek keretein belül pénzjutalomban részesülnek mindazok, akik új vagy visszatérő játékosokat hívnak meg a játékba.

wowsillustrationcvusp4557x3000psb.png

A toborzásban bárki részt vehet, aki lejátszott már legalább 15 meccset, maga a toborzás pedig az újoncok esetében akkor számít sikeresnek, ha az illető lejátszik legalább egy meccset bármelyik nem-prémium Tier VI hajóval, míg a visszatérőknek (akik legalább 90 napig nem léptek be) meg kell nyerniük legalább 25 csatát Tier IV-X hajókkal, bármelyik játékmódban.

A jutalom az alábbi módon alakul a mennyiség függvényében:

  • Ha 1-10 játékost toborzol, akkor játékosonként 10 eurót kapsz.
  • Ha 11-100 játékost toborzol, akkor játékosonként 15 eurót kapsz.
  • Ha több mint 100 játékost toborzol, akkor játékosonként 20 eurót kapsz.

Mindezek felül a Wargaming a három legsikeresebb toborzót 10.000, 5.000, illetve 3.000 euró extra jutalomban részesíti majd. A toborzási időszak augusztus 2-ig tart.

wgspbwowse-mailpaypal1200x660pxpreview.jpg

A toborzásban való részvételhez csupán egy PayPal-fiókra van szükség, amit csatolni kell a Wargaming felhasználódhoz, mint fizetési mód, ezt követően pedig már mehetnek is a meghívások a barátoknak és ismerősöknek. A toborzásért járó összeget az akciós időszakot követően, legkésőbb szeptember elsejéig fogják elhelyezni a PayPal számládon. 

World of Warships - Toborzásra fel!