• Megérkezett a Trine 4: The Nightmare Prince első trailere
  • A sorozat negyedik része marad a jól ismert játékmenetnél
  • Megjelenés ősszel, PC, PS4, Xbox One és Switch platformokra

Bő négy évvel a harmadik részt követően visszatér a Trine-széria: a fejlesztő Frozenbyte és a kiadó Modus Games bejelentette, hogy idén ősszel érkezik a Trine 4: The Nightmare Prince, méghozzá PC, PS4, Xbox One és Switch platformokra.

trine-4-the-nightmare-prince-a-mese-folytatodik.jpg

A három főhős, Amadeus, Pontius és Zoya ezúttal Prince Selius segítségére siet majd, akinek rémálmai elkezdenek átszivárogni a valóságba, így a triónak új veszélyekkel kell szembenéznie, minden eddiginél nagyszabásúbb bossharcokkal. A játékmenet az eddigi sémára épül majd: a gameplay a platforming, a logikai feladványok és a harc hármasa köré lett szőve ezúttal is, továbbra is oldalnézetes formában. Az egyszemélyes játék és a hősök közötti váltogatás mellett pedig most is lesz lehetőség kooperatív multiplayerre - maximum négyen eshetünk neki a kalandnak online vagy lokálisan.

A Trine 4: The Nightmare Prince megjelenésével párhuzamosan a Trine: Ultimate Collection is megjelenik majd, ami az eddigi három részt (Trine: Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power) is tartalmazni fogja az új játék mellett - ez utóbbiból a Switch-tulajok nem kapnak majd jelen állás szerint.