Sajnos a Disney a Holnapolisz bukása után úgy döntött, nem ad esélyt a Tron: Örökség folytatásának – ami nem csoda, a második film sem remekelt annyira a kasszáknál. Ennek ellenére az univerzumot úgy tűnik, nem ejtették, és nem csak a Disney Infinity 3.0-ban, de egy önálló videojáték keretében is visszatérhetünk Kevin Flynn világába.

A jövendőbeli Tron-játékról nem először hallunk idén. Februárban a Sebhelyesarcú zeneszerzője, Giorgio Moroder árult el, hogy egy Tron-játékhoz rögzít zenét, most pedig a brazil korhatár besorolásért felelős szervezet honlapján bukkant fel egy Tron: Escape című program.

A leírtak alapján a Dinsey Interactive műve PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg, és arcade jellegű lesz – nos, ez nem sokat árul el, de a Disney talán hamarosan megteszi a bejelentést. Erre augusztusban két remek alkalom is nyílik: az 5-én induló Gamescom és a 14-én startoló D23. Mivel utóbbi a Disney saját rendezvénye, nagyobb a valószínűsége annak, hogy a Tron: Escape-et ott jelentik be.

A Tron: Evolution nem sikerült túl jóra. Reméljük, hogy az Escape jobban sül el.