• A Twin Mirror készítését még júniusban jelentette be a Dontnod
  • Most pedig egy fejlesztői vloggal is jelentkeztek
  • Ebből kiderül, hogy a főhős a 30-as éveiben járó Sam, akivel sok különös esemény történik majd
  • A játék a hazatérésről és a múlt elfogadásáról fog szólni
  • A végkimenetel pedig nagyban függ attól, hogy kinek mit mondunk

A Dontnod még június elején, az E3 előtt egy kicsivel jelentette be, hogy új játékon dolgozik, mely a Twin Mirror címet kapta. Az első pillantásra is érdekes alkotásról akkor még nem sok derült ki, azon kívül, hogy egy nyomozós játék lesz, ahol egy különös éjszaka eseményeit kell visszafejtenünk, most azonban megérkezett az első fejlesztői vlog, melyben maga a stúdió vezérigazgatója, Oskar Guilbert beszél egy kicsit az alkotásukról.

twin-mirror-03.jpg

Guilbert elárulta, hogy a Twin Mirror főhőse egy Sam nevű, harmincas éveiben járó férfi lesz, aki hazatér a szülővárosában, itt pedig számtalan különös és rejtélyes esemény történik majd vele. Maga a történet elsősorban Sam hazatérésére és a múltja elfogadására fókuszál majd, azonban a cselekmény kibontakozása nagyban függ attól, hogy hogyan lépünk kapcsolatba a környezetünkkel, és melyik karakternek milyen válaszokat adunk, ráadásul a döntéseink a befejezést is befolyásolják majd, melyből a jelek szerint több is lesz.

A videóban Guilbert azt is elárulta, hogy már évek óta szeretnének egy sötétebb, érettebb játékon is dolgozni, és a Twin Mirrort pont ennek szánják. A játék valamikor 2019-ben jelenik meg PC-re PS4-re és Xbox One-ra, az eddigiek alapján mi pedig már nagyon várjuk.

twin-mirror-04.jpg