Október 16-án fog megjelenni a Borderlands 2 következő letölthető tartalma, a Captain Scarlett and her Pirate's Booty. A csomagban a homoki kalózoknak otthont adó Oasis várost látogathatjuk meg, majd rövid ismerkedés után egy hatalmas kincs nyomába eredünk. Persze a szajréra nem olyan könnyű rátenni a kezünket, hiszen az utunkat kalózok, homokférgek és egyéb rondaságok állják, ráadásul egy új fizetőeszköz is bevezetésre kerül, a Seraph Crystal, amit bizony szorgosan kell majd gyűjtögetnünk, ha boldogulni akarunk.

Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirate's Booty DLCBorderlands 2: Captain Scarlett and her Pirate's Booty DLC

A Gearbox alaptója, Randy Pitchford a Star Warsból ismert Tatooine-hoz hasonlította az új területet, ahol a víz hiányának ellenére is érezhető a kalózok sajátos stílusa, amire csak ráerősít a „hajók” megjelenése. Ezek lebegő, gondolaszerű szerkezetek, melyek megkönnyítik majd a sivatag átszelését, s a kincshez való eljutást.

A DLC 10 dollárba kerül, s a játékhoz még további három, hasonló méretű kiegészítő fog megjelenni, de mindezt akciósan is beszerezhetünk, ha megvesszük a 30 dolláros Season Passt.

Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirate's Booty DLC