• Új történet központú DLC érkezik szeptember 8-án
  • A Trespasserben visszatér egy régi szereplő
  • A történet két évvel az alapjáték vége után veszi fel a fonalat
  • Dragon Age: Inquisition teszt

Trespasser címre hallgat a Dragon Age: Inquisition harmadik, utolsó történet alapú DLC-je, amit az EA a PAX 2015-ön szertett volna bemutatni, de az EA Spain véletlenül idő előtt lelőtte a poént. Persze dugóhúzóba senki sem került, a poéngyilkos trailer maradt (lásd alant) és kaptunk még némi infót is, hála a hivatalos oldalnak.

A Trespasser folytatja a Dragon Age: Inquisition faramuci módon nyitott befejezését. Két évvel a Dragon Age: Inquisition után nyitunk, ezzel betekintést nyerünk a hősök és természetesen a kataklizmától megmentett világ utóéletébe. Sőt mi több, egy régi ismerős is visszatér, méghozzá… Nos, hadd ne én spoilerezzem el, a trailerben megkapják a választ a Kíváncsi Fáncsik.

Emellett a DLC tartalma még a Golden Nug szobor, amelynek hála az újrakezdéssel is megtarthatjuk a tervrajzokat, recepteke és a több gyűjthető kacatot (lényegében egy New Game + mód), plusz kapunk új ruhákat is, a Skyholdot.

A Trespasser természetesen csak a fő sztori szál kijátszása után lesz feloldható, a megjelenését pedig szeptember 8-ára datálta a Bioware.