• 2020 tavaszán debütál az új Walking Dead spinoff-sorozat tíz részes első évadja
  • A főhősök már a zombiapokalipszis kitörése után született fiatalok lesznek, akik veszélyes világjárásra vállalkoznak

Tegnap előtt indult a The Walking Dead tizedik évadja, nemrég pedig bejelentették az Angela Kang showrunneri munkájával újra magára találó sorozat tizenegyedik évadját is. Mellékprojektként jelenleg is fut a Fear the Walking Dead (nemrég ért véget az ötödik szezon), illetve készül több tévéfilm, amikben a hírek szerint Rick Grimes is feltűnik majd.

2020 tavaszától pedig tovább bővül a TWD-univerzum, az AMC ugyanis új spinoff-szériát vetít. Az egyelőre csak The Walking Dead: Spin-Off néven reklámozott produkció főszereplői Aliyah Royale, Annet Mahendru, Nico Tortorella, Alexa Mansour, Nicolas Cantu és Hal Cumpston lesznek, akik már a zombiapokalipszis kitörése után született fiatalokat alakítanak.

uploads2fcard2fimage2f9654582fa3474caa-202a-483a-a562-d01ca426e355png2f950x534filters3aquality288029.png

A tiniprodukcióként is értelmezhető sorozat főhősei biztonságos körülmények között nőttek fel, ám valamiért elhagyják szülőföldjüket és veszélyes világjárásra vállalkoznak. A képregényillusztrációkkal színesített első évad tíz részből áll majd, a pilotot a Kong: Koponya-szigetet jegyző Jordan Vogt-Roberts rendezi. Korábbi kedvcsinálója után most új előzetest tett közzé az AMC, amit alább láthattok.