• Megérkezett a Little Monsters című zombiszatíra második előzetese
  • A főhős egy tanítónő, aki megpróbálja megvédeni és jókedvre deríteni a zombiapokalipszis kitörése közepette kiránduló osztályát
  • Premier november 11-én a Hulu műsortárában

Noha végül elkaszálták a David Fincher vezényletével készülő Z világháború 2-őt, nem panaszkodhatnak idén a zombihorrorok rajongói. Nemrég vetítették a Jim Jarmusch-féle The Dead Don’t Die-t néhány moziban, illetve a Kingdomot és a Black Summert a Netflixen, hamarosan pedig több Walking Dead spinoff-film készül, valamint az eredeti szereplőgárdával érkezik a Zombieland 2 és a Little Monsters című zombiszatíra.

little-monsters-still-146000474772o-h2019.jpg

Abe Forsythe (Mr. & Mrs. Murder) rendezése egy iskolai kiránduláson részt vevő osztály és tanítónőjük kalanjait kíséri figyelemmel. A főhősnőt alakító Oscar-díjas Lupita Nyong’o (MiStar Wars: Az utolsó Jedik) különböző trükkökkel próbálja a gyerekeket megóvni és jókedvre deríteni az épp kirándulásuk alatt kitörő zombiapokalipszis közepette. Alább láthatjátok az új előzetest (itt nézhetitek meg az első trailert). Korlátozott moziforgalmazás után premier november 11-én a Hulun.