Tehát itt van a harmadik Humble Bundle csomag, amely ezúttal a finn Frozenbyte fejlesztőstúdió játékait kínálja, természetesen a szokásos feltételekkel: mindegyik játék DRM-mentes, a vásárló annyit fizet a játékokért, amennyit akar (én az előző két csomagért több tíz dollárt fizettem, megérdemlik), és a befolyt összeget a játékosok akaratának megfelelően osztják el az fejlesztők, az EFF, a Child's Play és a Humble csapata között.

Hogy most mit tartalmaz a csomag? Az összes Frozenbyte játékot:

  • a Trine című oldalnézetes akció-fantasy játékot, amelyről videotesztünkben mi is megemlékeztünk,
  • a Shadowgrounds című felülnézetes akciójátékot,
  • az előző játék folytatását, a Shadowgrounds: Survivort,
  • és most sem maradunk meglepetés nélkül, ugyanis a Frozenbyte a forráskóddal együtt odaadja a soha be nem fejezett Jack Claw prototípusát!

Az első három játék működik Windowson, Macen és Linuxon is, ugyanakkor a Jack Claw csak Windowson, és ehhez szükséges egy Xbox-kontroller is. Bónuszként pedig előrendelőként benevezünk következő játékukba, a Splotba is, melyet szintén megkapunk annak elkészülte után...

Érdemes tehát ismét bankkártyát ragadni, és ellátogatni az oldalukra, mert ismét szép csomagot állítottak össze a srácok. Az akció még 13 napig tart, szóval hajrá!