• Értékes eszközök és virtuális jutalmak nyerhetőek az AppGallery-ben
  • Négy új játék is felkerült a Huawei alkalmazásboltjába

Ha rendelkezel Huawei ID-vel és elmúltál már 18 éves, akkor mindenképpen érdemes tenned egy látogatást az AppGallery-ben, elstartolt ugyanis a Huawei karácsonyi nyereményjátéka, az egészen az év végéig tartó Huawei Christmas with AppGallery Lucky Draw, ahol rengeteg ajándék várja a felhasználókat.

A nyeremények között akadnak okostelefonok, tabletek, vezeték nélküli fülhallgatók, okosórák, 10.000 Ft vásárlási kedvezmény és virtuális, appokon belüli jutalmak is. Ha szeretnétek bekerülni a kalapba, akkor minél több, a promócióban jelölt alkalmazást kell letöltenetek – egy játékos naponta legfeljebb 5, összesen pedig 35 alkalommal nyerhet.

A nyereményjátékban való részvétel feltételeiről ide kattintva olvasható részletes, teljes körű információ.

uj-jatekokkal-es-ertekes-targynyeremenyekkel-hangol-karacsonyra-a-huawei-appgallery.jpg

Ha inkább az új játékok érdekelnek, akkor is érdemes felnézni az AppGallery-be, hiszen négy népszerű címmel bővült nemrég a kínálat. Ezek az alábbiak:

  • Giblins Fantasy Builder - Egy stratégiai játék, melyben saját kastélyunkat kell felépítenünk és fejlesztgetnünk koboldszerű lények segítségével.
  • Gardenscapes - Egy egykoron szebb napokat látott kertet kell kicsinosítanunk, miközen titkokat fedezünk fel és új karakterekkel ismerkedünk meg.
  • Lego Duplo World - A népszerű építőkockás játékon alapuló fejlesztőszoftver elsősorban az iskoláskor alatti gyermekek kreativitásának növelését segíti.
  • Dystopia: Contest of Heroes - Ebben a poszt-apokaliptikus világban játszódó, cyberpunk stílusú multiplayer stratégiában a korábbi UFC-bajnok, Conor McGregor is szerepel.