• Jövő héten kezdődik a Valorant Act 3
  • Ami többek közt egy új pályát és új battle passt is hoz magával
  • Valamint egy új támogató karaktert, Skye-t

A Riot csapatalapú lövöldéje, a Valorant, idén nyáron jelent meg, a fejlesztők pedig azóta is szorgalmasan szállítják hozzá a frissítéseket, egyre csak bővítve a játékot. Jövő héten érkezik például az Act 3, ami pár elég komoly újdonságot is hoz magával.

100920-valorant-skye.jpg

Az egyik ilyen fontos változás egy új pálya, az Icebox, megjelenése, mely a nevéhez méltó módon igen hűvös hangulattal várja a játékosokat. Kapunk továbbá egy új battle passt is, ingyenes és prémium jutalmakkal egyaránt, utóbbiakért pedig 1000 Valorant pontot avagy tíz dollárt kell majd fizetnünk. Ez azonban természetesen még nem minden, hiszen érkeznek új graffitik és kinézetek is, köztük a The Singularity skincsalád a Sheriff revolverre, a Spectre, Phantom és Ares puskákra, valamint a közelharci fegyverekre.

Hiba lenne továbbá megfeledkezni az új karakterről, Skye-ról, aki kicsit később kerül majd be a játékba. Képességeit tekintve egy támogató karakterről van szó, aki meg tud idézni egy robbanó erszényesfarkast és egy felderítésre és az ellenfél elvakítására szolgáló sólymot, regrowth képességével pedig a közeli szövetségeseket gyógyíthatja, azonban saját magát nem. Ami pedig az ultiját illeti, Skye ekkor három Fürkészt enged szabadon, melyek megkeresik a három legközelebbi ellenfelet, és drasztikusan lerontják a látásukat.

A Valorant Act 3 október 13-án debütál, Skye pedig október 27-én kerül be a játékba.