• Killjoy néven érkezik a Valorant tizenkettedik hőse
  • Legalábbis a játék hivatalos honlapjára idő előtt kikerült információk szerint
  • Melyek alapján Killjoy főleg robotjai segítségével vitézkedik majd

A Valorant közössége egy ideje már tűkön ülve várja, hogy a fejlesztők leleplezzék a játék legújabb karakterét, akit egészen eddig csak 12-es ügynök néven emlegetett mindenki. És bár hivatalos bejelentés még mindig nem jött a témában, nemrég az egyik legmegbízhatóbb helyről szivárogtak ki az új hős részletei: a Valorant hivatalos oldaláról.

A honlapon feltüntetett, majd rövid időn belül törölt bejegyzés alapján az új karaktert Killjoynak hívják majd, képességei pedig különféle robotokra és automatizált fegyverekre támaszkodnak. Az Alarmbot például elhelyez egy kicsi robotot a pályán, ami levadássza a környéken megbújó ellenfeleket, akit pedig eltalál, az egyrészt sebződik, másrészt rövid ideig dupla annyi életet veszít minden találattól.

Killjoy második képessége egy egyszerű automatizált löveg, ami tüzet nyit a környékére tévedő ellenséges karakterekre, míg a harmadik egy nanogránát, ami nanobotok hordájával sebzi meg azokat, akiket eltalál. Végezetül pedig az új hős ultija Lockdown névre hallgat, és arra használható, hogy nyolc másodpercig helyhez köthessünk vele ellenfeleinket, jelentősen csökkentve ezzel a mobilitásukat.

Az, hogy az új karakter mikor fog megjelenni, egyelőre nem tisztázott, sőt, a Riot a szivárgás után sem ismerte el a létezését, inkább törölt minden rá vonatkozó adatot a játék oldaláról.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!