• Hónap végén rendezik meg a Magyar E-sport Fesztivált
  • A program része a Republic of Gamers Valorant Kupa is
  • Melynek fődíja egy egy éven át tartó bootcamp lehetőség a Puskás Arénában

Még csak nemrég rajtolt el a Riot legújabb programja, a kompetitív taktikázásra kihegyezett Valorant, de máris itt a remek lehetőség, hogy mindenkinek megmutassátok, mennyire megy a játék! Július 29-től augusztus 2-ig ugyanis megrendezésre kerül a Puskás Arénában a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál, melynek keretein belül a Republic of Gamers Valorant Kupában bárki megmutathatja a tudását az egész országnak, ráadásul a győztesek markát értékes nyeremények is ütik!

puskas-arena-rendezveny-01.jpg

A Republic of Gamers Valorant Kupában diadalmaskodó ötös tagjai ugyanis egyrészt igen ütős perifériacsomagokkal gazdagodnak majd (melyben ott lapul egy ROG Strix Impact II gamer egér, egy ROG Strix Slice egérpad, egy ROG Strix Scope TKL billentyűzet és egy ROG Cetra in-ear headset is), másrészt pedig lehetőséget kapnak, hogy egy évig a Puskás Arénában bootcampeljenek, így segítve előrehaladásukat a profi esportolóvá válás rögös útján.

Ha neked is megjött a kedved kipróbálni magad és versenybe szállni az értékes nyereményekért, ne habozz, add le a jelentkezésed még ma! A Republic of Gamers Valorant Kupára ezen az oldalon tudtok regisztrálni, a selejtezőkre pedig a következő időpontokban kerül majd sor:

  • Első selejtező: július 18. szombat
  • Második selejtező: július 21. kedd
  • Selejtező döntő: július 24. péntek

Ezúton is sok sikert minden indulónak!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!