• A Sonic után a Macskáknak is megváltoztatják a külsejét
  • A film érdekessége, hogy speciális technológia segítségével teljesen átformálják a színészek kinézetét
  • Tom Hooper rendezése december 26-án debütál a hazai mozikban

Első teasere és a nemrég közzétett új előzetese egyaránt feháborította a Macskák rajongóit. Minden idők legsikeresebb Broadway-musicalét az Oscar-díjas Tom Hooper (A király beszéde; Nyomorultak) viszi vászonra, a film különlegessége pedig az, hogy nem hagyományos jelmezekkel adaptálják Andrew Lloyd Webber és T. S. Eliot darabját, hanem CGI-technikával macska külsőt kölcsönöznek a színészeknek.

mv5bzju0mmiwzgytyjllyy00ota2lwfmztatzdq0zwe0ywvjztazxkeyxkfqcgdeqxvynjg3mdmxnzuv1sx1777cr001777745al.jpg

Az első dizájn azonban annyira nem tetszett a közönségnek, hogy az alkotók nem sokkal a premier előtt végül megértették, amit a Sonic készítői már az első kedvcsináló után tudtak: újra kell formálniuk a karakterek külsejét. A változtatásról maga a rendező nyilatkozott, az új verzióból viszont egyelőre egy képkockát sem láthattunk.

A vizualitás terén egyébként alighanem komoly befolyással bír Wayne McGregor koreográfus is, míg a forgatókönyvet Lee Hall (Billy Elliot; Hadak útján) írta. Magyarországon december 26-án debütál az Idris Elba, Ian McKellen, Rebel Wilson, Judi Dench, Taylor Swift, James Corden, Jennifer Hudson és Jason Derulo főszereplésével készült film. Alább láthatjátok a legutóbbi trailert.